Reacties van lezers

Recensie geschreven door sportblogger Andrea van Lieshout

http://runandrearun.nl/gear-gadgets-en-lifestyle/mijn-kankermarathon-leesvoer/

thumbnail_FullSizeRender

 

 

Recensie geschreven door Rutger H. Cornets de Groot. 

Tweemaal over de louteringsberg

Review via Bol.com

40-49 jaar | Den Haag
21 mei 2016
Wat een verhaal van een bijzondere vrouw.
Mirjam heeft haar verhaal verteld zoals zij het heeft beleefd. Door haar bijzonder manier van schrijven neemt zij je mee in haar ervaringen en laat ze je de emoties voelen die zij doorgemaakt heeft. Zij heeft een bijzonder manier van schrijven waardoor je de emoties voelt, met een lach en een traan het boek gelezen.
Naast haar wedstrijd tegen kanker rekent zij ook af met haar verleden, hoe zij dit doet……inspirerend.
Pluspunten:
Grappig, Goede verhaallijn, bijzonder, Inspirerend

 

Review via Bol.com

Prachtig, ontroerend verhaal
10 mei 2016
Heel herkenbaar als verpleegkundige, als naaste, hoe het “kankertraject” verloopt. Mirjam beschrijft het met een lach en een traan…. In 1 adem uit gelezen!

 

Anne via facebook

Heb jouw boek als cadeau ontvangen en in een keer uitgelezen. Laagdrempelig en op een erg plezierige, positieve wijze geschreven ondanks de ellende die je toch ook hebt meegemaakt. Herkenbaar! Heel veel geluk en succes en nog vele marathons. Ik hoop op een halve marathon. Dus misschien komen we elkaar nog wel eens op een wedstrijd tegen.

 

Josien, reactie via deze site:

Wat een fantastisch boek, waarin je zo goed kunt meeleven met de hoofdpersoon. Mirjam is een voorbeeld voor een ieder die in een moeilijke periode terecht komt. Haar positieve instelling is geweldig!Het is mooi te lezen hoe gelukkig zij nu samen met haar vriend is en met haar nieuwe doelen in het leven.
Zeker een aanrader!